Home Contact

Certificat Energetic

Prima Pagina
Bursa CPE
An construire
Oferta si preturi
Inregistrare
Contact

certificat-energetic.com:

Certificat-Energetic.com va ofera un instrument eficient pentru calculul online al Certificatului de Performanta Energetica al Cladirilor.

Acest program constituie implementarea unui algoritm dezvoltat pe baza metodelor de calcul prezentate in Metodologia de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor MC001 / 2006. Elementele de noutate ale programului sunt reducerea la minim a datelor de intrare necesare derularii calculelor, utilizarea unor algoritmi care au la baza prelucrarea statistica a datelor referitoare la fondul construit din Romania, preluarea automata a datelor specifice din baze de date si interfata grafica intuitiva. Aceste aspecte conduc la eficientizarea calculelor, reducerea semnificativa a timpului necesar acestei activitati si reducerea considerabila a investitiilor necesare in software (programe de calcul), hardware (putere de calcul) si know-how (consultanta, standarde etc.).

Acest program de calcul este destinat in primul rand specialistilor auditori energetici atestati, in scopul certificarii performantei energetice a cladirilor si a apartamentelor.

Datorita interfetei grafice prietenoase si intuitive, programul de calcul poate fi utilizat de asemenea in domeniul universitar, in scopul pregatirii viitorilor specialisti in domeniu.

Instrumente pentru evaluarea Performantei Energetice a Cladirilor

CALCUL CERTIFICAT ENERGETIC
+AUTENTIFICARE UTILIZATOR
+Manual de utilizare program de calcul
eLEARNING
+EXEMPLU CERTIFICAT ENERGETIC APARTAMENT
+Numarul mediu normalizat de persoane
+Numarul mediu de pereti interiori
+Suprafata construita, utila, locuita
CALCUL REZISTENTA TERMICA
DESPRE NOI

Software ACREDITAT cf. O.M. 1.217 / 31 Martie 2010 :

Ordinul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) nr. 1.217/31.03.2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 243/16.04.2010, specifica obligativitatea utilizarii de programe de calcul (aplicatii software) validate conform procedurii descrise in acest document. Programul de calcul certificat-energetic.com a fost testat de Comisia de Validare a Programelor de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor si este acreditat incepand cu data de 15.12.2010.

Prelungire avizare favorabila

Referinte Legale

© 2009 - 2021 Certificat-Energetic.com