Home Contact

Certificat Energetic

Prima Pagina
Bursa CPE
An construire
Oferta si preturi
Inregistrare
Contact

Bursa CPE

Completand acest formular puteti accesa zeci de auditori energetici sau reprezentanti ai unor firme care presteaza servicii energetice.

Tot ce aveti de facut este sa introduceti corect datele, apoi sa verificati email-ul. Vom transmite automat un mesaj de confirmare a adresei de email furnizate. Ulterior confirmarii, vom retransmite cererea de oferta pe adresele de email ale persoanelor inscrise in baza noastra de date. In scurt timp veti fi contactat de acestea pentru transmiterea ofertelor. Folosind serviciul Bursa CPE veti obtine intotdeauna cele mai bune oferte !

Costul elaborarii certificatului de performanta energetica depinde in mare masura de informatii precum amplasarea imobilului, disponibilitatea de inspectare, timpul de lucru disponibil etc. In scopul clarificarii acestor aspecte vom oferi utilizatorilor programului datele introduse de Dvs. in sistem, pentru a putea fi contactat(a) si negocia direct.

Datele de contact

Nume si prenume:

Telefon:

Adresa de email:

 
Amplasarea apartamentului / cladirii

Judet:

 

Oras:

 
Tipul si suprafata

Apartament

Cladire individuala (vila, casa etc.)

Bloc

Alt tip de cladire (spre exemplu: scoala, cladiri ale administratiei publice etc.)

Suprafata desfasurata [m2]:

Ilizibil... va rog furnizati alt cod!

Introduceti
codul generat:

Atentie! Apasand butonul "TRIMITE" introduceti datele in sistem si acestea vor fi vizibile de auditorii energetici care activeaza in zona Dvs., avand astfel posibilitatea de a va transmite direct o oferta de pret sau de a va contacta pentru clarificarea unor aspecte.

Observatie: Toate campurile necesita completarea datelor solicitate.

Instrumente pentru evaluarea Performantei Energetice a Cladirilor

CALCUL CERTIFICAT ENERGETIC
+AUTENTIFICARE UTILIZATOR
+Manual de utilizare program de calcul
eLEARNING
+EXEMPLU CERTIFICAT ENERGETIC APARTAMENT
+Numarul mediu normalizat de persoane
+Numarul mediu de pereti interiori
+Suprafata construita, utila, locuita
CALCUL REZISTENTA TERMICA
DESPRE NOI

Software ACREDITAT cf. O.M. 1.217 / 31 Martie 2010 :

Ordinul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) nr. 1.217/31.03.2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 243/16.04.2010, specifica obligativitatea utilizarii de programe de calcul (aplicatii software) validate conform procedurii descrise in acest document. Programul de calcul certificat-energetic.com a fost testat de Comisia de Validare a Programelor de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor si este acreditat incepand cu data de 15.12.2010.

Prelungire avizare favorabila

Referinte Legale

© 2009 - 2023 Certificat-Energetic.com