Home Contact

Certificat Energetic

Prima Pagina
Bursa CPE
An construire
Oferta si preturi
Inregistrare
Contact

Exemplu certificat energetic de apartament

Programul de calcul certificat-energetic.com poate fi utilizat in vederea calcularii Performantei Energetice si generarii Certificatului de Performanta Energetica a apartamentelor, cladirilor individuale si blocurilor de locuinte. In cazul apartamentelor pot fi rulate apartamente amplasate la ultimul nivel, la etaj curent, apartamente la parter (amplasate direct pe sol sau amplasate peste subsol).

certificat-energetic.com utilizeaza un algoritm simplificat de calcul, dezvoltat pe baza normativelor MC001/1 - MC001/5, NP048 si instructiunilor Comisiei de Validare a Programelor de Calcul. Solicitam un numar minim de date de intrare, ceea ce conduce la diminuarea erorilor datorate preluarii sau introducerii gresite a acestor informatii, precum si la reducerea semnificativa a timpului de lucru.

In urmatorul exemplu puteti observa datele de intrare solicitate de programul certificat-energetic.com. Timpul real de lucru necesar introducerii datelor de intrare si generarii certificatului de performanta energetica: aprox. 12 minute.

Pentru o vizionare optima alegeti setarile: 720p, Full Screen. Puteti realiza aceste setari din partea dreapta a ecranului in care ruleaza filmul, imediat sub bara de incarcare.

Puteti testa programul de calcul a certificatului de performanta energetica certificat-energetic.com in numai cateva minute, indiferent de sistemul de operare utilizat si fara a fi necesara instalarea vreunui program. Este necesara numai inregistrarea cu date reale, veti obtine automat un cont de tip STUDENT.

Instrumente pentru evaluarea Performantei Energetice a Cladirilor

CALCUL CERTIFICAT ENERGETIC
+AUTENTIFICARE UTILIZATOR
+Manual de utilizare program de calcul
eLEARNING
+EXEMPLU CERTIFICAT ENERGETIC APARTAMENT
+Numarul mediu normalizat de persoane
+Numarul mediu de pereti interiori
+Suprafata construita, utila, locuita
CALCUL REZISTENTA TERMICA
DESPRE NOI

Software ACREDITAT cf. O.M. 1.217 / 31 Martie 2010 :

Ordinul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) nr. 1.217/31.03.2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 243/16.04.2010, specifica obligativitatea utilizarii de programe de calcul (aplicatii software) validate conform procedurii descrise in acest document. Programul de calcul certificat-energetic.com a fost testat de Comisia de Validare a Programelor de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor si este acreditat incepand cu data de 15.12.2010.

Prelungire avizare favorabila

Referinte Legale

© 2009 - 2023 Certificat-Energetic.com