Home Contact

Certificat Energetic

Prima Pagina
Bursa CPE
An construire
Oferta si preturi
Inregistrare
Contact

manual de utilizare al programului de calcul
certificat-energetic.com

CAP XI: AUTENTICITATEA SI SECURIZAREA CERTIFICATULUI DE PERFORMANTA ENERGETICA

Autenticitatea Certificatului de Performanta Energetica eliberat in urma utilizarii aplicatiei dezvoltate de certificat-energetic.com poate fi validata prin verificarea celor trei chei (3x) de securitate integrate, respectiv:

- Certificatul de Performanta Energetica (CPE) specifica programul de calcul utilizat: certificat-energetic.com si contine, pe urmatoarea linie, codul unic de identificare a rezultatelor 3xSEC.

- Adresele web din coltul dreapta sus, prezente pe orice format tiparit al Certificatului de Performanta Energetica (CPE). Pentru a elimina multiple posibilitati de fraudare existente in cazul utilizarii altor programe de calcul, recomandam beneficiarilor sa solicite imprimarea rezultatelor direct de pe serverele noastre. Fiecare pagina imprimata este in acest caz marcata in coltul din dreapta sus cu un link in care regasiti adresa site-ului nostru (http://www.certificat-energetic.com/) si codul 3xSEC corespunzator rularii. Aceasta validare are un grad de securitate superior, fisierul fiind stocat pe servere independente, protejate impotriva modificarilor de persoane neautorizate. Un prim avantaj al acestui mod de validare este posibilitatea beneficiarului CPE de a realiza online verificarea utilizarii programului de certificare energetica dezvoltat de site-ul www.certificat-energetic.com. Un alt avantaj al furnizarii acestei adrese si mentinerii CPE online este posibilitatea integrarii primei pagini a CPE in diferite aplicatii web, inclusiv cele imobiliare. Astfel, cu necesar minim de resurse, este permisa publicarea datelor relevante la Performanta Energetica a cladirii vizate. In paralel cu aceasta flexibilitate oferita de sistemul nostru, avem in vedere asigurarea unui nivel maxim de intimitate al beneficiarilor sistemului. Acesta este motivul pentru care utilizam pentru fiecare pagina o adresa speciala web, constituita dintr-un cod unic, special generat. Aceasta abordare permite, in corelare cu masurile speciale de securitate utilizate pe serverele noastre, mentinerea nivelului dorit de intimitate. Astfel, accesarea CPE devine posibila exclusiv in momentul publicarii de catre beneficiar a adresei web la care acesta poate fi accesat.

- Fiecare fisier este parcurs de un program special de securizare care genereaza un cod unic, in functie de continutul acestuia. Este utilizata in acest sens o functie matematica complexa de criptare a datelor. Aceste coduri sunt stocate in baza noastra de date si sunt utilizate in scopul verificarii fisierelor, in scopul identificarii acelora care au suferit modificari.

Instrumente pentru evaluarea Performantei Energetice a Cladirilor

CALCUL CERTIFICAT ENERGETIC
+AUTENTIFICARE UTILIZATOR
+Manual de utilizare program de calcul
eLEARNING
+EXEMPLU CERTIFICAT ENERGETIC APARTAMENT
+Numarul mediu normalizat de persoane
+Numarul mediu de pereti interiori
+Suprafata construita, utila, locuita
CALCUL REZISTENTA TERMICA
DESPRE NOI

Software ACREDITAT cf. O.M. 1.217 / 31 Martie 2010 :

Ordinul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) nr. 1.217/31.03.2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 243/16.04.2010, specifica obligativitatea utilizarii de programe de calcul (aplicatii software) validate conform procedurii descrise in acest document. Programul de calcul certificat-energetic.com a fost testat de Comisia de Validare a Programelor de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor si este acreditat incepand cu data de 15.12.2010.

Prelungire avizare favorabila

Referinte Legale

© 2009 - 2023 Certificat-Energetic.com