Home Contact

Certificat Energetic

Prima Pagina
Bursa CPE
An construire
Oferta si preturi
Inregistrare
Contact

manual de utilizare al programului de calcul
certificat-energetic.com

CAP III: PROCEDURA DE INSCRIERE

Pentru inscrierea unei persoane este necesara completarea formularului disponibil la adresa http://www.certificat-energetic.com/inregistrare.html. Prin aceasta utilizatorul se angajeaza sa respecte Termenii si Conditiile de utilizare ale web site-ului (denumit in continuare "site") si a instrumentelor de calcul puse la dispozitia sa prin intermediul site-ului.

In cadrul procesului de inregistrare a utilizatorilor sunt preluate datele acestuia, respectiv:
- Prenume
- Nume
- Numarul de telefon la care poate fi contactat in cazuri urgente
- Parola si reconfirmarea parolei pentru a evita greselile de introducere a acesteia
- Un cod de tip "captcha" pentru a face diferentierea intre utilizatori umani si boti de creare a conturilor de utilizator.

Procesul de inregistrare realizeaza validarea datelor si in cazul in care acestea sunt complete si corecte trimite pe adresa de email a utilizatorului un mesaj continand un link special generat in scopul confirmarii adresei. Urmand acest link, browser-ul dumneavoastra va deschide pagina solicitata si se realizeaza activarea contului respectivului utilizator. In cazul in care link-ul nu este accesat in interval de 24 de ore solicitarea este anulata. In acest mod se asigura validarea adresei de email, ceea ce reprezinta confirmarea existentei unui canal de comunicare cu persoana care a solicitat activarea contului.

Instrumente pentru evaluarea Performantei Energetice a Cladirilor

CALCUL CERTIFICAT ENERGETIC
+AUTENTIFICARE UTILIZATOR
+Manual de utilizare program de calcul
eLEARNING
+EXEMPLU CERTIFICAT ENERGETIC APARTAMENT
+Numarul mediu normalizat de persoane
+Numarul mediu de pereti interiori
+Suprafata construita, utila, locuita
CALCUL REZISTENTA TERMICA
DESPRE NOI

Software ACREDITAT cf. O.M. 1.217 / 31 Martie 2010 :

Ordinul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) nr. 1.217/31.03.2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 243/16.04.2010, specifica obligativitatea utilizarii de programe de calcul (aplicatii software) validate conform procedurii descrise in acest document. Programul de calcul certificat-energetic.com a fost testat de Comisia de Validare a Programelor de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor si este acreditat incepand cu data de 15.12.2010.

Prelungire avizare favorabila

Referinte Legale

© 2009 - 2023 Certificat-Energetic.com