Home Contact

Certificat Energetic

Prima Pagina
Bursa CPE
An construire
Oferta si preturi
Inregistrare
Contact

manual de utilizare al programului de calcul
certificat-energetic.com

CAP VI: SOLICITAREA UNUI PROIECT

Solicitarea unui nou proiect se realizeaza prin intermediul paginii de la adresa http://www.certificat-energetic.com/solicitare.php. Proiectele solicitate sunt in prezent activate automat, insa pentru a preveni deschiderea abuziva a unui numar mare de proiecte care ar conduce la probleme in accesarea rapida a bazei de date, fiecare proiect blocheaza o suprafata de 100 m2. Aceasta suprafata este recuperata automat in momentul stergerii unui proiect.

Puteti mentine online oricat doriti baza de date cu proiectele rulate, insa pentru a beneficia de costuri minime recomandam utilizatorilor stergerea proiectelor vechi. In acest mod veti beneficia de un raspuns rapid din partea serverului veti debloca suprafata rezervata de aceste proiecte, pentru noi utilizari (spre exemplu rularea unor CPE).

Instrumente pentru evaluarea Performantei Energetice a Cladirilor

CALCUL CERTIFICAT ENERGETIC
+AUTENTIFICARE UTILIZATOR
+Manual de utilizare program de calcul
eLEARNING
+EXEMPLU CERTIFICAT ENERGETIC APARTAMENT
+Numarul mediu normalizat de persoane
+Numarul mediu de pereti interiori
+Suprafata construita, utila, locuita
CALCUL REZISTENTA TERMICA
DESPRE NOI

Software ACREDITAT cf. O.M. 1.217 / 31 Martie 2010 :

Ordinul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) nr. 1.217/31.03.2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 243/16.04.2010, specifica obligativitatea utilizarii de programe de calcul (aplicatii software) validate conform procedurii descrise in acest document. Programul de calcul certificat-energetic.com a fost testat de Comisia de Validare a Programelor de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor si este acreditat incepand cu data de 15.12.2010.

Prelungire avizare favorabila

Referinte Legale

© 2009 - 2023 Certificat-Energetic.com