Home Contact

Certificat Energetic

Prima Pagina
Bursa CPE
An construire
Oferta si preturi
Inregistrare
Contact

Oferta si preturi certificat-energetic.com:

Toate pachetele de lucru permit certificarea apartamentelor, cladirilor individuale sau a blocurilor de locuinte, diferenta fiind data de suprafata disponibila pentru lucru si numarul calculatoarelor care pot accesa simultan contul.

Utilizatorii beneficiaza gratuit de toate actualizarile programului.

Pachetele 1, 2 si 3 permit accesul unui numar nelimitat de persoane la acelasi cont. Recomandam accesul simultan a maxim 5 persoane.

Prin suprafata de lucru (suprafata utilizabila) se intelege suprafata incalzita (suprafata utila) care poate fi rulata.

Contul
STUDENT:

- Cost: GRATUIT
- Suprafata utilizabila inclusa: 500 [m2]/luna
- Perioada activa*: nelimitat****. Poate fi utilizat in paralel cu pachete profesionale (comerciale).
- Perioada de gratie**: -
DESCRIERE: Contul realizat prin inscrierea ca utilizator este de tip STUDENT. Acest tip de cont va permite familiarizarea cu programul certificat-energetic.com, datele solicitate si gestionarea proiectelor. In interval de cateva minute de la simpla inregistrare puteti rula Certificate de Performanta Energetica, sau analiza efectul reabilitarii energetice asupra unui apartament / locuinte individuale. Certificatele de Performanta Energetica sunt marcate corespunzator, pentru a nu fi utilizate in scop comercial. Puteti insa utiliza in paralel un cont profesional pentru generarea CPE, in care sa introduceti proiectele testate in prealabil pe contul STUDENT.
Saptamanal, in mod automat, contul STUDENT este actualizat: suprafata de lucru este resetata la valoarea de 500 [m2] iar proiectele sunt sterse pentru a recupera resursele utilizate de acestea.
Realizarea si utilizarea unui cont STUDENT reprezinta primul pas in utilizarea programului de calcul certificat-energetic.com. Orice pachet achizitionat poate fi activat numai pe suportul unui cont STUDENT. Deoarece utilizatorii pot folosi in paralel mai multe conturi, la activarea unui pachet profesional este necesara specificarea contului pe care il doriti trecut la versiunea profesionala. Contul este unic identificat prin adresa de email asociata. Contul va putea fi accesat cu adresa de email si parola utilizata pe contul STUDENT activat in scop comercial.

Nu este necesara instalarea vreunui program sau script, puteti rula de pe orice sistem de operare. Accesul este similar cu utilizarea unui cont de email***.

Pachetul 1:

- Cost: 500 lei, TVA inclus
- Suprafata utilizabila inclusa: 1000 [m2]
- Perioada activa*: 3 luni
- Perioada de gratie**: -
DESCRIERE: Pachetul 1 este destinat persoanelor cu volum mic de proiecte, care doresc amortizarea rapida si sigura a investitiei initiale. Suprafata de 1000 [m2] permite certificarea a aproximativ 14 - 17 apartamente sau a 5 - 9 locuinte individuale.
Pachetul permite accesul unui numar practic nelimitat de calculatoare, pe acelasi cont. Puteti folosi acelasi cont simultan cu colegi care sa va ajute la introducerea datelor sau sa ruleze alte Certificate de Performanta Energetica (CPE).
Nu este necesara instalarea vreunui program sau script, puteti rula de pe orice sistem de operare. Accesul este similar cu utilizarea unui cont de email***.

Pachetul CLASIC:

- Cost: 200 Euro + TVA
- Suprafata utilizabila inclusa: nelimitat*****
- Perioada activa*: 6 luni
- Perioada de gratie**: -
Pachetul CLASIC nu poate fi utilizat in scopul rularii sau salvarii proiectelor introduse pe conturi "STUDENT".
Pentru a evita rularea automata a CPE este impusa o limita de 60 rulari/ora si 200 rulari/zi. Conturile care depasesc acest numar de rulari vor fi inchise temporar pentru analiza activitatii avute pe server si pot fi inchise definitiv in cazul in care rularile au ca scop incarcarea serverului.
DESCRIERE: Pachetul CLASIC este destinat in principal firmelor / persoanelor cu experienta in domeniu si volum mare de proiecte. Pachetul permite certificarea energetica a apartamentelor, cladirilor individuale sau de tip bloc de locuinte.
Pachetul de lucru este proiectat pentru un punct de lucru, dar permite accesul simultan a 2 calculatoare cu IP diferit, pe acelasi cont. Acest cont nu poate fi utilizat simultan de catre mai multe calculatoare cu acelasi IP (spre exemplu, mai multe calculatoare care utilizeaza un switch / proxy). Este posibila modificarea PC-urilor (adreselor IP) utilizate pentru a accesa contul, dar se recomanda evitarea utilizarii dispozitivelor mobile de acces la internet.

Nota:
* Perioada activa: interval in care utilizatorul poate introduce si rula proiecte, in limita suprafetei pe care o are la dispozitie.
** Perioada de gratie: interval care urmeaza perioadei active, in care certificat-energetic.ro mentine proiectele existente si suprafata in care mai puteti rula proiecte. In cazul activarii unui pachet in periada de gratie sau in perioada activa, suprafata neutilizata se reporteaza, suplimentand suprafata aferenta pachetului solicitat.
*** Puteti verifica aceasta prin intermediul contului STUDENT. Va inregistrati furnizand date reale, in cateva minute puteti introduce date si genera CPE. Contul STUDENT va permite familiarizarea cu programul nostru de calcul si este gratuit. Puteti chiar mentine un cont STUDENT in paralel cu un cont profesional (platit).
**** Conditiile de utilizare ale conturilor STUDENT pot fi modificate fara notificare prealabila si se aplica tuturor conturilor, indiferent de data activarii acestora
***** Pachetul CLASIC este initial setat la 500.000 [m2]. In cazul epuizarii suprafetei de lucru puteti solicita reactualizarea contului iar suprafata de lucru va fi suplimentata la 500.000 [m2].
- Tarifele certificat-energetic.com se pot modifica fara notificare prealabila. Modificarile afecteaza exclusiv pachetele achizitionate ulterior publicarii noilor tarife si conditii contractuale.

Instrumente pentru evaluarea Performantei Energetice a Cladirilor

CALCUL CERTIFICAT ENERGETIC
+AUTENTIFICARE UTILIZATOR
+Manual de utilizare program de calcul
eLEARNING
+EXEMPLU CERTIFICAT ENERGETIC APARTAMENT
+Numarul mediu normalizat de persoane
+Numarul mediu de pereti interiori
+Suprafata construita, utila, locuita
CALCUL REZISTENTA TERMICA
DESPRE NOI

Software ACREDITAT cf. O.M. 1.217 / 31 Martie 2010 :

Ordinul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) nr. 1.217/31.03.2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 243/16.04.2010, specifica obligativitatea utilizarii de programe de calcul (aplicatii software) validate conform procedurii descrise in acest document. Programul de calcul certificat-energetic.com a fost testat de Comisia de Validare a Programelor de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor si este acreditat incepand cu data de 15.12.2010.

Prelungire avizare favorabila

Referinte Legale

© 2009 - 2019 Certificat-Energetic.com