Home Contact

Certificat Energetic

Prima Pagina
Bursa CPE
An construire
Oferta si preturi
Inregistrare
Contact

Oferta si preturi certificat-energetic.com:

Platforma tip cloud: Nu este necesara instalarea vreunui program sau script, puteti rula de pe orice sistem de operare. Accesul este similar cu utilizarea unui cont de email.

Programul este aplicabil tuturor cladirilor rezidentiale. Prin Ordinul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) nr. 1.217/31.03.2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 243/16.04.2010, a fost solicitata acreditarea programelor destinate certificarii apartamentelor. A fost obtinuta si mentinuta aceasta acreditare. OM nr. 1.217/31.03.2010 este singurul act legislativ care vizeaza programele de calculator destinate certificarii energetice.

In cazul in care programul este actualizat, utilizatorii beneficiaza automat si gratuit de aceste modificari. Exemple de astfel de actualizari includ introducerea exportul anexelor in format editabil, posibilitatea descarcarii acestora prin link direct pentru a se evita intarzierile cauzate de primirea emailului, implementarea datelor climatice cf. MC 001/6 - 2013, completarea cu cerintele OM 2641/2017.

Contul
STUDENT:

- Cost: GRATUIT
- Suprafata utilizabila inclusa: 500 [m2]/luna
- Perioada activa*: Saptamanal, in mod automat, contul STUDENT este actualizat. Suprafata de lucru este resetata la valoarea de 500 [m2] iar proiectele sunt sterse pentru a recupera resursele utilizate de acestea.
DESCRIERE: Prin inscrierea ca utilizator, va este automat deschis un cont de tip STUDENT. Acest tip de cont va permite familiarizarea cu programul certificat-energetic.com, datele solicitate de platforma si gestionarea proiectelor. Procesul de deschidere a contului este complet automatizat. In cazul in care nu primiti in maxim 15 minute un mesaj de la serverul nostru, va rugam sa verificati si rubrica "Spam" a contului de email.
Realizarea si utilizarea unui cont STUDENT reprezinta primul pas in utilizarea programului de calcul certificat-energetic.com. Orice pachet achizitionat poate fi activat numai pe suportul unui cont STUDENT. Deoarece utilizatorii pot folosi in paralel mai multe conturi, la activarea unui pachet profesional este necesara specificarea contului pe care il doriti trecut la versiunea profesionala. Contul este unic identificat prin adresa de email asociata. Contul va putea fi accesat cu adresa de email si parola utilizata pe contul STUDENT activat in scop comercial.

Pachetul 1:

- Cost: 500 lei, TVA inclus
- Suprafata utilizabila inclusa: 500.000[m2]
- Perioada activa*: 3 luni
- Acces simultan: Da, in limita a 2 adrese IP distincte
DESCRIERE: Pachetul este proiectat pentru un punct de lucru, dar permite accesul simultan a 2 calculatoare cu IP diferit, pe acelasi cont. Acest cont nu poate fi utilizat simultan de catre mai multe calculatoare cu acelasi IP (spre exemplu, mai multe calculatoare care utilizeaza un switch / proxy.
- Este posibila modificarea calculatoarelor (IP-urilor) care acceseaza contul, la un interval de minim 72 ore. Nu recomandam acest pachet in cazul utilizarii pentru conectare la internet a dispozitivelor mobile cu alocare dinamica a IP-ului (DHCP) la conectarea / reconectarea acestora in retea (oprit/pornit etc.).
- Pachetul nu poate fi utilizat in scopul rularii / salvarii proiectelor introduse pe conturi "STUDENT".
- Pentru a evita rularea automata a CPE este impusa o limita de 60 rulari/ora si 200 rulari/zi. Conturile care depasesc acest numar de rulari vor fi inchise temporar pentru analiza activitatii avute pe server si pot fi inchise definitiv in cazul in care rularile au ca scop incarcarea serverului.
- Costul pachetului nu include asistenta tehnica.

Nota:
* Perioada activa: interval in care utilizatorul poate introduce si rula proiecte, in limita suprafetei pe care o are la dispozitie.
** Prin suprafata de lucru (suprafata utilizabila) se intelege suprafata incalzita (suprafata utila) care poate fi rulata.
*** Conditiile de utilizare ale conturilor STUDENT pot fi modificate fara notificare prealabila si se aplica tuturor conturilor, indiferent de data activarii acestora
**** Tarifele certificat-energetic.com se pot modifica fara notificare prealabila. Modificarile afecteaza exclusiv pachetele achizitionate ulterior publicarii noilor tarife si conditii contractuale.

Instrumente pentru evaluarea Performantei Energetice a Cladirilor

CALCUL CERTIFICAT ENERGETIC
+AUTENTIFICARE UTILIZATOR
+Manual de utilizare program de calcul
eLEARNING
+EXEMPLU CERTIFICAT ENERGETIC APARTAMENT
+Numarul mediu normalizat de persoane
+Numarul mediu de pereti interiori
+Suprafata construita, utila, locuita
CALCUL REZISTENTA TERMICA
DESPRE NOI

Software ACREDITAT cf. O.M. 1.217 / 31 Martie 2010 :

Ordinul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) nr. 1.217/31.03.2010, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 243/16.04.2010, specifica obligativitatea utilizarii de programe de calcul (aplicatii software) validate conform procedurii descrise in acest document. Programul de calcul certificat-energetic.com a fost testat de Comisia de Validare a Programelor de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor si este acreditat incepand cu data de 15.12.2010.

Prelungire avizare favorabila

Referinte Legale

© 2009 - 2023 Certificat-Energetic.com