Program de calcul Certificat Energetic

Home Contact
Programul de calcul

  Programul de calcul este aplicabil cladirilor individuale si celor de tip condominiu, in vederea determinarii consumurilor anuale de energie pentru:

- incalzire;

- apa calda menajera;

- iluminat.

  In urma rularii programului de calcul este generat automat Certificatul de Performanta Energetica (CPE) al cladirii analizate, protejat prin tehnologia 3xSEC.

  Este posibila revenirea asupra datelor de proiect, spre exemplu in vederea corectarii acestora sau a rularii mai multor solutii in vederea Auditului Energetic. Fiecare rulare va fi identificabila in mod unic prin existenta unui CPE protejat prin tehnologia 3xSEC dezvoltata si implementata de specialistii nostrii.

Utilizarea programului de calcul

  Pentru a utiliza programul de calcul certificat-energetic.com este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

1) Accesati pagina de inregistrare;
2) Completati datele solicitate de aceasta pagina;
3) Verificati email-ul (inclusiv rubrica "Spam"), deoarece pe adresa de email furnizata la pasul anterior a fost trimis un mesaj de confirmare a casutei postale. Urmati linkul furnizat in email;
4) Logati-va in aceasta pagina; procesul de inregistrare este finalizat !
5) In cazul autentificarii corecte veti observa aparitia unor noi link-uri in partea stanga. Puteti introduce datele de intrare in vederea obtinerii unui certificat energetic sau a calculului rezistentei termice corectate, intrucat beneficiati implicit de facilitatea contului "STUDENT".
In cazul in care doriti comercializarea CPE realizate, urmati link-ul "Formular Comanda" pentru a solicita activarea unui pachet de calcul.
IMPORTANT: Intrucat au fost semnalate o serie de probleme in comunicarea cu persoanele care utilizeaza produsele certificat-energetic.com, va rugam sa verificati si rubrica de "Spam" a serviciului de email utilizat. In cazul in care veti regasi in aceasta rubrica mesajele electronice transmise de la adresele noastre va rugam sa le marcati ca nefiind spam si sa adaugati casuta de email in address book. Veti fi astfel informat(a) in timp real cu privire la promotiile derulate si starea contului dumneavoastra. Principalele adrese de email utilizate de echipa noastra sunt:
- newsletter[at]certificat-energetic.com;
- adresele utilizate de echipa tehnica: noreply[at]certificat-energetic.com, wbapplications[at]gmail.com

Tehnologia 3xSEC

  Autenticitatea Certificatului de Performanta Energetica eliberat in urma utilizarii aplicatiei dezvoltate de Certificat-Energetic.com poate fi validata prin verificarea celor trei chei de securitate integrate, respectiv:

- 1x: Certificatul de Performanta Energetica (CPE) specifica programul de calcul utilizat: certificat-energetic.com si contine, pe urmatoarea linie, codul unic de identificare a rezultatelor 3xSEC.

- 2x: adresele web din coltul dreapta sus, prezente pe orice format tiparit al Certificatului de Performanta Energetica (CPE). Pentru a elimina multiple posibilitati de fraudare existente in cazul utilizarii altor programe de calcul, recomandam beneficiarilor sa solicite imprimarea rezultatelor direct de pe serverele noastre. Fiecare pagina imprimata este in acest caz marcata in coltul din dreapta sus cu un link in care regasiti adresa site-ului nostru (http://www.certificat-energetic.com/) si codul 3xSEC corespunzator rularii. Aceasta validare are un grad de securitate superior, fisierul fiind stocat pe servere independente, protejate impotriva modificarilor de persoane neautorizate.
  Un prim avantaj al acestui mod de validare este posibilitatea beneficiarului CPE de a realiza online verificarea utilizarii programului de certificare energetica dezvoltat de Certificat-Energetic.com.
  Un alt avantaj al furnizarii acestei adrese si mentinerii CPE online este posibilitatea integrarii primei pagini a CPE in diferite aplicatii web, inclusiv cele imobiliare. Astfel, cu necesar minim de resurse, este permisa publicarea datelor relevante la Performanta Energetica a cladirii vizate.
  In paralel cu aceasta flexibilitate oferita de sistemul nostru, avem in vedere asigurarea unui nivel maxim de intimitate al beneficiarilor sistemului. Acesta este motivul pentru care utilizam pentru fiecare pagina o adresa speciala web, constituita dintr-un cod unic, special generat. Aceasta abordare permite, in corelare cu masurile speciale de securitate utilizate pe serverele noastre, mentinerea nivelului dorit de intimitate. Astfel, accesarea CPE devine posibila exclusiv in momentul publicarii de catre beneficiar a adresei web la care acesta poate fi accesat.

- 3x: fiecare fisier este parcurs de un program special de securizare care genereaza un cod unic, in functie de continutul acestuia. Este utilizata in acest sens o functie matematica complexa de criptare a datelor. Aceste coduri sunt stocate in baza noastra de date si sunt utilizate in scopul verificarii fisierelor, in scopul identificarii acelora care au suferit modificari.